fiafia90


En utekväll i Ao Nang
22 november, 2014, 13:32
Filed under: Okategoriserade

Hej alla!

Tänkte jag ska passa på att skriva här när jag ändå sitter och kollar runt på internet.
Just nu befinner jag mig i hotellobbyn på vårt hotell då det är det enda stället med wifi.

Igår kväll var jag och Sara ute och dansade. Kvällen började med att vi skulle gå till ”Black Moon Party” som låg en bra bit bort från hotellet och väl framme inser vi att medelålder är bra mycket högre än vi förväntat oss och det är knappt något folk där. Vi tar spelar några omgångar biljard och ser att dansgolvet börjat fyllas på lite grann så vi ger oss ut och dansar lite. Dock inser vi snart att DJn suger så vi ger oss av därifrån. Sara kom ihåg ett ställe vi gått förbi på vägen där det fanns massvis med dansgolv och barer så vi beger oss dit istället. Där är musiken bra mycket bättre så vi kan shaka loss rejält. Vi hade så mycket kul! Spelade lite biljard med några från vårt hotell, dansade loss som aldrig förr och jag blev bjuden på dricka från en bucket med inledningsfrasen ”There is no drug in this, do you want some?” – haha, jamenvisst. Riktigt härlig brud som joinade vår galna dans på golvet.
När vi kände oss nöjda med dansandet tog vi sällskap med dem från hotellet tillbaka mot hotellet och lyxade till det med lite donkenkäk (vilket förvånansvärt nog är lika dyrt som i Sverige), en vända förbi ”Ladyboy-street” – vilket var en gata med enbart ladyboys-barer (helt galet!) och därefter landade vi i säng runt 3.30. Men vad gör det om 100 år efter en sådan rolig kväll?

Dagen idag blev lite sen då vi var ute så länge igår. Vi tog oss till stranden och lyckades få säkert 3-4 soltimmar innan det dagliga regnet infann sig. Vi promenerade lite på stranden, badade och solade innan regndropparna började falla. Då begav vi oss tillbaka till hotellet och väl tillbaka blixtrade det på bra och hela Ao Nang dånade av mullrandet. Ganska läskigt när det kommer så nära måste jag säga!
När vi kom tillbaka till hotellet chillade vi lite, tog ett parti yatzy och nu sitter jag här och kollar runt lite på internet. Kvällen ikväll bjuder på lite utgång efter Saras önskan då det blir hennes sista kväll med oss.

Tack för att vi har fått busa med dig sedan i tisdags kväll, vi ses igen det vet jag <3

Ha det bra alla där ute!
Vi hörs snart igen.

Kommentarer inaktiverade för En utekväll i Ao Nang